A Lemeztechnika Kft. magas szintű mérnöki tudással és szabványos, korszerű, minőségi technológiával  építi partnerei sikerét.
 
Fontos, hogy jelenlegi és leendő vevőink számára szaktudásunkat hivatalos dokumentációval  is  igazolni tudjuk, ezért külső szakértőket bízunk meg tevékenységünk rendszeres ellenőrzésével.
 
Társaságunk 2013. júniusa óta az Európai Unió összes tagországába EN 1090-2 és DIN EN ISO 3834-2:2006 szabvány szerinti hegesztéssel kapcsolatos minőségi követelményeket teljesít, rendelkezik a megfelelő tárgyi és személyi feltételekkel, valamint EN 1090-2 szerinti minőségirányítási rendszert működtet.
 
Cégünk jogosultságot szerzett ezzel, hogy az Európai Unió egész piacára beszállíthasson és termékeit ellássa CE jelöléssel. A hegesztési munkáink megbízhatóságát minden kétséget kizáróan igazolják az MSZ EN 1090 és MSZ EN ISO 3834 szabványok követelményei szerint évről évre sikeresen teljesített auditok. Hegesztési Kézikönyvben szabályozzuk a beszerzés, a hegesztő személyzet, és a gyártó-és vizsgálóberendezések rendelkezésre állását. Fenti szabványok értelmében nagy hangsúlyt fektetünk az alapanyag kiválasztására, a gyártás gondos, minden minőségi igényt kielégítő megtervezésére,  gyártó- és mérőberendezéseink rendszeres karbantartására
A 135-ös (MAG), 141-es (TIG) hegesztéseket kizárólag minősített hegesztőink végzik, akik rendelkeznek az alkalmazott területre érvényes vizsgával (tompa- és sarokvarrat), az MSZ EN 287-1:2011, vagy a DIN EN ISO 9606-1:2012 szerint. Az előírásoknak megfelelően minősített hegesztőink és hegesztési felelősünk feladat-és hatáskörét egyértelműen meghatároztuk.
 
Termékeink többkörös ellenőrzésnek vetjük alá kiszállítás előtt. MEO csoportunk feladata a hegesztési varratok ellenőrzésének megtervezése, végrehajtása.
 
Folyamatosan monitorozzuk beszállító partnereink teljesítményét, a vevői reklamációkra igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni, és a vevő igényeinek figyelembe vételével a legmegfelelőbb intézkedéseket meghozni. Termékeinket azonosító kóddal látjuk el, és nyomonkövethetőségüket a termelési folyamatban biztosítjuk. Tárolási, mozgatási folyamatainkat a szerint alakítottuk ki, hogy termékeink állagát maximálisan megóvjuk.
 
Minden jog fenntartva! - © 2009